+45 7930 4121 info@posetrykkeriet.dk

Papirposer med tryk

Papirposer, sandwichposer, klodsbundsposer og eksklusive poser… Alle med logotryk.

Poserne kan laves i forskellige tykkelser og typer af papir, alt efter hvad de skal bruges til, og kunne holde til.
De kan laves i genbrugspapir, mat ubestrøget papir eller blank bestrøget papir. Poserne kan monteres med hanke af flettet snor, bånd, silkebånd eller snoet papir.
Gaveposer | Goodiebags med logotryk, er eksklusive poser, hvis du gerne vil give dit “udtryk” lidt ekstra eksklusivitet
Se mere HER.

Priser på kraft papirposer

På denne side kan du se priser og info på de mest solgte poser lavet af kraftpapir. Poserne kan dog produceres i den størrelse og i den gramvægt af papir, som du gerne vil have. Så skal blot kontakt os.

Kontakt os endelig, hvis du har andre ønsker og behov, end de typer som er vist her på siden.
RING til os på tlf.: +45 7930 4121
Brug kontaktformular: HER

Eco papirposer med tryk og snoede papirhanke

1-2 farvet Pantone tryk (U-skala).
Denne type pose kan du få fra 450 stk.!

Eco-papirposer består af 100 gr/m2 kraftpapir i høj kvalitet, som du kan få i enten hvid eller brun kraftpapir, og med snoede papirhanke i samme farve som posen.

Disse poser er præfabrikerede, og er også derfor, at du kan få dem i så små oplag. De bliver trykt i flexotryk, og selvom det sjældent sker, KAN der forekomme små unøjagtigheder, da posens format kan variere en anelse, og der er grænser for, hvor nøjagtig pasningen kan være.

Du kan få dem med 1 eller 2 farvet tryk på 1 eller 2 sider, og priserne i skemaet er pr. stk., frit leveret til en adresse i Danmark.

Leveringstid: Ca. 12-15 arbejdsdage

Papirposer med tryk og snoede papirhanke

Op til 3 farvet Pantone tryk (U-skala).
Denne type pose kan du få fra 2.000 stk.

Poserne her er også fremstillet i 100 gr. kraftpapir, og som du kan få i enten hvid eller brun kraftpapir, og med snoede papirhanke.

Men disse kan du få med op til 3 farver i dit tryk, og priserne i skemaet er pr. stk., frit leveret til en adresse i Danmark.

Leveringstid: Ca. 15-18 arbejdsdage

Eksklusive papirposer / Goodiebags

Du kan finde mere om dem HER

Eksklusive Papirposer med farve tryk og håndtag af silkebånd PoseTrykkeriet.dk

Disse papirposer er i en eksklusiv kvalitet, og er til dig, som gerne vil have dit brand bredt ud på en virkelig flot, eksklusiv og effektiv måde. De laves med både et blank eller et mat finish. Håndtag er af reb eller silkebånd, som kan fås i rigtigt mange farver (se billede af reb-farverne herunder).
Farver på rebhanke til papirposer_PoseTrykkeriet.dk
Papirposerne er velegnede til f.eks. messer, hvor der skal være plads til et katalog, og prøver af forskellige slags, men også til butikker, hvor man ønsker en eksklusiv pose, i stedet for plastposer.
Da der findes utallige størrelser og kombinationer på disse flotte poser, så kontakt os, og få en professionel vejledning, så vi kan finde en god pris til dig.
Eksklusive indkøbsposer PoseTrykkeriet.dk