Fakta om poser med tryk

Bedste kvalitet! Lav pris!
Vi har mange års erfaring, så ring til os, hvis du har brug for råd og vejledning!

Der er ufatteligt mange muligheder, når det drejer sig om poser med logo. Det er både i størrelser, materialer og farver. De poser vi leverer er alle i den bedste kvalitet, men til en lav pris.
Så tag kontakt til os, når du skal i gang med indkøb af poser med tryk.

Effektiv markedsføring

Ud over at poser med tryk i forskellige afskygninger er et praktisk redskab, så er det også super markedsføring og branding af din virksomhed. Og så er det en nem og billig reklameform.
Så bruger du penge på flotte og eksklusive poser med tryk, så får du også en masse reklame ud af det, da de fleste af posetyperne vil blive brugt igen og igen. Derved bliver du set af MANGE mennesker og kommer igen og igen i ”top of mind” hos nuværende, som potentielle kunder.
For, hvis DU ikke viser, at du eksisterer – hvordan skulle kunderne så vide, at du gør det?

Første gang du skal investere i poser med tryk?

Hvis det er første gang, at du skal have en eller anden form for pose, er det en god idé at tage en snak med os om det, så du kan få den rette rådgivning og vejledning. Vi har erfaringen – du har idéen.

Hvad kan en minimum bestilling være på?

Gældende for de fleste af posetyperne er, at du hos os kan få dem fra et mindre oplag. Men i de fleste tilfælde er det sådan, at jo flere poser du køber, jo billigere er de pr. stk., da der i de fleste tilfælde er opstartsgebyr. Og det er uanset om det er 3.000 poser, eller det er 50.000 poser.
Men giv os et kald, og lad os høre, hvilket behov du har, så vi kan finde nogle muligheder for dig.

Poseafgift

Her kan du læse meget mere om, hvornår og på hvilke kvaliteter man skal betale poseafgift til Staten:  >HER<