Vi kan også…

25 års erfaring i trykbranchen

Med mere end 25 års erfaring i trykbranchen, har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtigt mange ting.
Vi ved, hvordan du får det bedste resultat til prisen, og kan levere nærmest alt med tryk.

Bliv synlig

For dit vedkommende, så handler det i bund og grund om, at blive synlig på så mange måder, som muligt. På den måde påvirker du en kundes hukommelse igen og igen. Dvs., at når en kunde mangler et produkt, som netop du kan levere, så er du måske den, som de tænker på først.

Se mulighederne

Her har du henvisninger til nogle af de mange andre områder, som vi beskæftiger os med, men du kan altid tage den korteste vej:
RING til os på tlf.: +45 7930 4121
Brug kontaktformular: HER

Etiketter/Labels med tryk

Søger du etiketter med tryk har vi også MEGET gode priser herpå – kontakt os gerne og få et skarpt tilbud!

Plastiketiketter, sølvetiketter og papiretiketter til ethvert formål. Fra ganske få labels til flere millioner labels. Fra helt små etiketter til store streamers:

Vi har erfaringen og vejleder dig gerne.

Tape og afspærringsbånd med tryk

Tape og afspærringsbånd med dit eget logotryk fås i flere bredder.

Det har en eminent reklameværdi, når du taper dine forsendelseskasser til med logotape. Eller ved afspærringsbånd til løb, stævner, events og meget mere der evt. skal rute markering til.

Og merudgiften i forhold til tape afspærringsbånd uden tryk er ikke stor.

Miljørigtige valg

Find miljørigtige produkter til dit firma, som du kan få med dit eget logotryk!

Så hop ind på hjemmesiden Better go Green, og se alt hvad vi tilbyder af miljørigtige Kuglepenne, Poser, Tryksager, Give-Aways, Kopper/Krus, Keyhangere/Nøglesnore og meget mere….

Plastikkort

Når det handler om plastikkort med tryk, så er her virkeligt også mange muligheder.

Både tykkelser og størrelser. Med og uden forkodet chip eller magnetstribe, underskriftsfelt, med og uden hul mv.

Vi laver fra 300 kort og opefter.

Sticky notes, kubus blokke, skriveblokke og notesbøger

Du kan få trykt dine blokke med logo på, et budskab eller hvad du måtte ønske, og der er virkelig mange muligheder. Få eksempler kan nævnes som kubus blokke, notesbøger, sticky notes (også kaldet Post It blokke)og skriveblokke.

Vi leverer blokke fra små oplag til meget store oplag og med det antal sider, som du har brug for.

Billigt afspærringsbånd

Med eget tryk
Vi leverer afspærringsbånd med logo tryk til firmaer/forretninger i hele Danmark, og er ret sikre på, at vi er den bedste og billigste leverandør af afspærringsbånd med tryk, afmærkningsbånd med tryk, minestrimmel med tryk eller advarselsbånd med tryk.

Fortrykte
Vi har også fortrykte afspærringsbånd. Vi har både de mest anvendte rød/hvid, rød/sort og gul/sort stribede bånd; bånd til udsalg, SALE, Halloween, Black Friday og polterabend på lager, med dag til dag levering.

Hvem er vi?

Posetrykkeriet er en del af GET LABELS ApS og holder til på Marøgelhøj i Lystrup ved Aarhus.
Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent over 2.800 kunder, såvel store danske børsnoterede firmaer som små enkeltmandsfirmaer. Det har givet os den faglige viden, der skal til for at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

Vi har nogle af landets bedste priser på etiketter, og vi arbejder desuden med andre fokusområder såsom poser med tryk og pakketape med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.posetrykkeriet.dk
www.tapetrykkeriet.dk

Vi har desuden agenturet for det store hollandske firma Point to Paper, som er førende i Europa indenfor filigran skæring, laserskæring i papir og andre materialer til fx julekort, fødselsdagskort, uroer mmm. Se video + mere her
www.pointtopaper.dk

Vi deler kontor med søsterselskabet KortTrykkeriet, som er specialister i plastikkort med tryk, blokke, sticky notes og notesbøger med tryk, samt minestrimmel / afspærringsbånd med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:
www.korttrykkeriet.dk
www.bloktrykkeriet.dk
www.billigtafspaerringsbaand.dk

Seneste nye tiltag på adressen er firmaet Better go Green ApS, som er datterselskab af GET LABELS ApS. Her tilbyder vi miljørigtige produkter med logotryk til din virksomhed, som du kan købe med god, grøn samvittighed.
www.bettergogreen.dk

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller prisforespørgsler.