Plastikposer med tryk fra 1.000 stk.

Vi leverer plastikposer med tryk fra 1.000 stk., samt plastposer i materialer som 98% genanvendt plast, sukkerrør eller majs.

I mindre oplag fra 1.000-3.000 stk. trykkes plastikposerne i serigrafi på præfabrikerede plastposer, og i større mængder produceres de i stor maskinproduktion. Her kan plastikposerne trykkes med op til 4 pantone-farver samt i CMYK.

Plastikposerne leveres både med udstanset hank i top fold version, eller med udstanset håndtag med forstærkning. De laves med bundfals eller svejset. Så det er alt efter dit ønske.

Se også vores goodiebags med tryk.

Priser på plastikposer med tryk

De svingende priser på råvarer (olie) gør, at vi ikke kan have faste priser på plastikposer, med eget tryk eller eget logo, liggende online på større oplag end 3.000 stk.

Kontakt os, så finder vi en god pris til dig på den bæredygtige bærepose med logotryk!

RING til os på tlf.: +45 7930 4121

Eller brug kontaktformularen: HER

Plastikposer med logotryk. PoseTrykkeriet.dk

Vi leverer plastikposer med eget tryk i:

 • Op til 98% genanvendt plast
 • Plastikposer lavet af sukkerrør og majs
 • Fødevaregodkendt plast
 • OXO biodegradable plast: Dette materiale må der ikke reklameres for iflg. regeringen. Så vil du læse mere om dette materiale, kan du gøre det HER

Tilbud, bestilling og kontakt:

Tlf.: +45 7930 4121
Mail: info@posetrykkeriet.dk

Markedsposer fra 1.000 stk.

 • Poserne: “Markedsposer” er præ-fabrikerede plastposer, der trykkes på. Derfor er det muligt at få disse poser i så lille et antal.
 • Størrelser mulige: 25 x 35/3cm; 40 x 50/3cm; 60 x 50/3cm
 • Materiale: LDPE 50my
 • Trykfarve: 1 – 3 pantone farver, og der kan ikke trykkes raster
 • Trykmetode: Serigrafi
 • Trykfil: Vi behøver en vektoriseret og outlinet pdf fil samt oplysning om Pantone farve
 • Leveringstid: Ca. 3-4 uger fra godkendt korrektur
 • OBS: Poserne er præfabrikerede (op til ca. 3.000 stk.), hvilket også er derfor, at de kan fås i så små oplag. Man skal af den grund også være opmærksom på, at tryk ikke kan gå til kant, men vil primært være centreret på poserne. Da poseformat også kan variere en anelse, er der grænser for, hvor nøjagtig pasningen kan være og specielt mellem 2 farver tæt op ad hinanden.

Poseafgift pr. kg. kr. 73,46

Tilbud, bestilling og kontakt:

Tlf.: +45 7930 4121
Mail: info@posetrykkeriet.dk

Plastposer i op til 98% genanvendt LDPE plast

Disse poser kan vi levere fra ca. 10.000 stk. med tryk, men vær opmærksom på at:

 • poserne vil have en mat overflade – let nubret
 • de vil ikke være helt kridt-hvide
 • der kan være hvide ”nistere” i trykket
 • ved tryk til kant vil der være ½ – 2mm hvid kant, fordelt i hver side af posen, hvor trykket ikke dækker helt.

Poseafgift pr. kg. kr. 73,46

Tilbud, bestilling og kontakt:

Tlf.: +45 7930 4121
Mail: info@posetrykkeriet.dk

Plastposer med tryk fra 3.000 stk.

Plastposer fra 3.000 stk. produceres fra bunden af. Dvs., at de trykkes først, for derefter at blive svejset sammen og der udstanses til hank.

Man kan trykke i 1-3 farver i mindre oplag – ca. fra 3.000-10.000 stk., som igen kommer an på posens størrelse, og når det er større oplag, trykkes de i en større maskine, som kan trykke i op til 4 pantone farver og CMYK.
Materiale: LDPE

Poseafgift pr. kg. kr. 73,46

Tilbud, bestilling og kontakt:

Tlf.: +45 7930 4121
Mail: info@posetrykkeriet.dk

Fødevaregodkendte plastikposer med tryk

Har du brug for plastikposer med tryk til f.eks. dit bagerbrød, så skal du være sikker på, at de er fødevaregodkendte.

Poserne i denne kvalitet, har en tilpas tykkelse, og kan trykkes med op til 3 farver på den ene side.

Plastikposerne bliver produceret individuelt efter dit behov med eget tryk eller logo, så kontakt os, så vi kan få dine informationer om størrelse og antal mv., så vi kan lave en korrekt pris til dig!

Poseafgift pr. kg. kr. 73,46

Tilbud, bestilling og kontakt:

Tlf.: +45 7930 4121
Mail: info@posetrykkeriet.dk

BIOplast

Plastikposerne har en soft overflade, og trykket på posen kommer til at stå meget flot. Bestilling: Minimum 1.000 kg. i materiale.

Materialet er ikke lige så stærkt som LDPE, og bliver der sat forstærkning på hanken, ja, så er den ikke nær så kompostérbar mere, da forstærkningen vil være alm. LDPE materiale og man bruger lim til at sætte forstærkningen på med.

Materiale: Sukkerrør

Materialet er bionedbrydeligt og komposterbart. Det betyder, at de er lavet af 100% organiske komponenter; når de brydes ned, bliver de blot til proteiner, der findes naturligt i miljøet. Europæisk standard EN 13432

Der er den fordel, at når plast fremstillet af biomasse ender i affaldsforbrændingen, er det CO2-neutralt. Der udledes nemlig kun lige så meget CO2 til atmosfæren ved afbrænding, som planterne har optaget, da de voksede. Bioplast er alligevel ikke helt CO2-neutralt, for der skal bruges energi til at dyrke BIOmassen og til at omdanne det til plast.

Og som al anden affald skal disse poser smides ud sammen med al anden affald til renovationen, da der stadig er lim og andre bindemidler tilsat, for at de kan bruges til poser.

Bæreposer med logo skaber stærk branding

Lav et stærkt indtryk hos dine kunder og styrk dit brand med vores tilpassede plastikposer. Fra 1.000 stk. tilbyder vi skræddersyede løsninger, der bringer dit brand til live – uanset om det er gennem et iøjnefaldende logo, et fængende slogan, eller en unik farvekombination.

Miljøvenlige valg af plastikposer med dit logo

Med muligheder som 98% genanvendt plast, produceret i sukkerrør og majs, viser du ikke kun dit brand, men også dit engagement i miljøet. Vælg miljøbevidst branding og giv et positivt indtryk, og god reklame, hos dine kunder og partnere.

Fleksible løsninger til alle behov

Uanset om du har brug for små mængder fra 1.000 stk. eller store ordrer, tilpasser vi poserne til dit specifikke behov. Vores trykteknologi sikrer skarpe farver og klare designs.

Hver gang en kunde eller samarbejdspartner modtager eller ser en af dine plastikposer, er det en mulighed for at styrke dit brand og din virksomheds profil. Vores tilpassede plastikposer er mere end bare emballage – de er et kraftfuldt marketingværktøj.

Vi leverer plastposer i følgende materiale:

 • Plastposer i bionedbrydeligt, kompostérbart materiale lavet af sukkerrør. Minimum bestilling er 1.000 kg.
 • Op til 98% genanvendt LDPE plast
 • Fødevaregodkendte plastposer fra ca. 250-500 kg materiale
 • LDPE plastikposer med eget tryk, og allerede fra 1.000 stk.
 • Plastikposer lavet med additiv, OXO biodegradable materiale. Minimum bestilling er 250 kg materiale.
  Selvom der er plastmateriale der kaldes  OXO bionedbrydeligt eller kompostérbart, er det ikke ensbetydende med, at man blot kan smide det fra sig i naturen eller i kompost-dyngen i haven. Netop fordi bionedbrydeligt plastik slår sig op på at kunne nedbrydes let, kan det af samme årsag heller ikke genanvendes – og i nogle tilfælde endda heller ikke genbruges.
  MILJØMINISTERIET forbyder fra 3. juli 2021 derfor at gøre det ulovligt at markedsføre produktet.
  Vi kan her henvise til en side, hvor du kan blive lidt mere oplyst, end du måske er i dag. Kopiér dette link og indsæt i din browser: https://groenforskel.dk/bionedbrydeligt-plast-du-ikke-vidste/

Udskåret, forstærket hank på plastposer PoseTrykkeriet.dk

Hanke på plastikposer er primært udstansede hanke. Man kan få udstansede hanke med pålimet forstærkning, eller man kan få med topfold på posen med udstansning.

Dette billede viser en udstanset hank med pålimet forstærkning

LDPE

De fleste poser laves i plasttypen LDPE, dette er Polyethylene med Low Density, altså lav gennemsigtighed.

HDPE

Vi kan også benytte HD-PE – det er således Polyethylene med High Density. Disse har en højere grad af gennemsigtighed og afgiver lidt lyd, når man bøjer dem.

Overlap af farver på plastposer PoseTrykkeriet.dk

Vær opmærksom på, at der ved flerfarvet tryk på plastposer kan forekomme et overlap på farverne. Det gælder når farverne ligger så tæt op ad hinanden, som på dette billede.
Det er svært at undgå, da hver farve bliver trykt hver for sig på så “livligt” et materiale, som plastpose folie er.